Gazze, Sınır Tanımayan Doktorların Operatörünü Öldürdü: Çatışmanın başlangıcından itibaren on birinci

Namik

Aktif Üye
ROMA -Tıbbi-insani organizasyon Sınırsız Doktorlar (MSF), 28 yıllık karısı ve kızı ile ölen personeli Hussam Al Loulou'nun öldürülmesini sağlar. Hussam ve ailesi, Gazze'nin merkezi bölgesinde Balah'ta 1 Nisan güneybatı sabahında gerçekleşen bir hava saldırısı ile öldürüldü.

İki hafta içinde MSF'nin ikinci üyesi. Hussam, Gazze'de sadece iki hafta içinde öldürülen MSF'nin ikinci üyesi ve çatışmanın başlangıcından on birinci. Onun gibi, 18 Mart'ta İsrail güçlerinin saldırılarının yeniden başlamasından yüzlerce insan şerit boyunca öldürüldü.

Acil bakım ünitesindeki koruyucu oldu. Hussam Al Loulou, Aralık 2024'ten itibaren MSF ile Khan Youunis'teki MSF Acil Bakım Birimi'nde koruyucu olarak çalıştı. 58 yaşındaydı ve iki çocuktan ayrıldı. Bu trajik anda, düşüncelerimiz ailesine ve ölümünü ağladığımız Gazze'deki tüm meslektaşlarına ve meslektaşlarına gidiyor ve bu son derece zor anlarda yanımızdayız. MSF, en azından sivillerin korunması ve yangının derhal restorasyonu garanti edilmek için itirazı bir kez daha başlatır.

DunyaVatandasi

Aktif Üye
ROMA -Tıbbi-insani organizasyon Sınırsız Doktorlar (MSF), 28 yıllık karısı ve kızı ile ölen personeli Hussam Al Loulou'nun öldürülmesini sağlar. Hussam ve
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Namik

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Resat' Alıntı:
Merhaba koca ekip Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Fehiman

Global Mod
Global Mod
ROMA -Tıbbi-insani organizasyon Sınırsız Doktorlar (MSF), 28 yıllık karısı ve kızı ile ölen personeli Hussam Al Loulou'nun öldürülmesini sağlar. Hussam ve
Merhaba ustalar

@Namik gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

DunyaVatandasi' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Namik Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var
Benim de bu konuda kafam karışıktı @DunyaVatandasi, sayende biraz netleşti

Onur

Yeni Üye
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Namik

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

DunyaVatandasi' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Namik Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @DunyaVatandasi, bazı yerler eksik

Zeynep

Yeni Üye
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Namik

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

DunyaVatandasi' Alıntı:
Ben burada biraz daha karamsarım @DunyaVatandasi, ama geliştirilir

Ceren

Yeni Üye
Selam aramıza yeni katılanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Namik

Zeynep' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Namik Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Ben burada biraz daha karamsarım @DunyaVatandasi, ama geliştirilir
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Zeynep

Emir

Yeni Üye
Merhaba akıl verenlere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Namik

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Zeynep' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Namik Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Ben burada biraz daha karamsarım @DunyaVatandasi, ama geliştirilir
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Zeynep

UyduYayini

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

@Namik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

DunyaVatandasi' Alıntı:
Açıklaman kısa ama net olmuş @DunyaVatandasi, tam yerinde

Binyami

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Namik

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Onur' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Namik Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @DunyaVatandasi, bazı yerler eksik
Haksız değilsin @Onur ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu