Genç, profesyonel eğitim ve girişimcilik için “Don Bosco'nun Borgo Boys” var

Namik

Aktif Üye
ROMA -Mesleki eğitimi destekleyen üç yıllık bir program ve tanıtılan gençlik girişimciliğinin yeniden başlatılması Borgo Guys Don Bosco. Yeni girişim, 28 Mayıs'tan beri 28 Mayıs'tan bu yana, Mekanik Laboratuarının Yeni Test Odası'nın açılışı vesilesiyle başlatıldı. Köyün profesyonel eğitim merkezitaahhüdünü sürdürüyor Paolo Bulgari Vakfı Doğu Roma'daki eğitim yenilenmesi alanında ve Tornasole Pedagojik İnovasyon Projesi kapsamında 2020'den beri geliştirilen başkentin (1948'den beri aktif olarak aktif) tarihsel eğitim mükemmelliğinden biriyle işbirliğini yeniliyor.

Okuldan ayrılmaya karşı mücadele. “Throughout Europe, professional training is considered one of the fundamental strategies to counteract that real scourge that goes under the name of school leaving – recalls Paolo Bulgari, founder and president of the Foundation – yet, in the Italian training system, the paths related to doing, workshops, practical work, are discredited, a paradox for a country known all over the world for its centuries -old artisan tradition made of skill, commitment, passion, passion, passion. Quality and beauty with Ellerin bilge kullanımı “.

Üç müdahale seviyesi. Eylem programı, birincisi bu açılış parti gününün konusu olan üç ana müdahale çizgisinde gelişir:

* – Yılda 320 öğrencisi ile yerel şirketler için bir referans noktası olan Borgo Don Bosco'nun profesyonel eğitim merkezinin güçlendirilmesi. Vakfın teşvik ettiği müdahale özellikle

* – CFP Teresa Gerini ile birlikte başkentte hayatta kalan tek kişi,% 100'e yakın bir istihdam etkisi olan Hassas Mekanik Çalıştayının modernizasyonu

* – Boşlukların yapısal ayarlaması (sırasıyla 408 metrekare ve 115 metrekarelik iki kulübe) ve enerji güç kaynağı sistemi ve yeni makinelerin satın alınmasıyla birlikte: bir test odası, otomatik torna, 8 yeni geleneksel torna, bir öğütme makinesi.

Kısa kurslar. Küçük catering/bar gibi sektörlerde belirli bir kırılganlık koşullarında (okul ayrılması, NEET, kırılgan aileler, ceza devresindeki erkekler, vb.) Kısa kursların uygulanmasına önemli bir katkı; Kuaför/estetik vb.

Kendi kendine girişcilik. Menşe eğitim dalına bağlı olarak, köy, gerçek girişimcilik kalkınma yollarının potansiyel olarak daha geçerli ve sürdürülebilir olduğu düşünülen durumlarda, araba girişimcilik yolunu gezmek için en uygun araçların seçiminde destekleyecektir.