Akış kararnamesi, sistem işe yaramıyor: iş isteklerinden daha fazla yer var

Namik

Aktif Üye
ROMA – İtalya tarihinde asla bu kadar yüksek girdilerin bulunabilirliği, okuyor Nigrizia Combonian misyonerlerinin çevrimiçi gazetesi. Böylece, Meloni hükümeti 2023/2025 akış kararnamesinin lansmanını sundu. Bu yıl, alt, mevsimlik ve değil, özerk işçiler ve işçiler için 191 binden fazla giriş açan bir pencere. Beklenen sayılar, bugüne kadar her zaman olduğu gibi, birkaç saniye içinde yakıldı ve isteklerin mevcudiyeti üçe katlandı.

Şubat ayından bu yana mevcut yerler. Ve bunun yerine, tarihlerinden birkaç ay sonra Tıklama Günü Şubat ayında hala mevcut hisse var. Ve birkaç değil. Öyle ki, 31 Aralık'a kadar başvuruların iletilmesi olasılığının tarihleri gerilir. Aslında, toplam 191 binden fazla girdi dışında, hem mevsimsel hem de mevsimsel olmayan astlar için hala 53 binden fazla hisse mevcuttur.

Artı 9 bin daha. Aile ve sosyal ve sağlık hizmetlerine adanmış işçilerin ve işçilerin figürleri için tasarlanmış 10 bin ek yerin 9 bin serbest bırakılması eklenen sayılar. Her zaman çok popüler iki istihdam sektörü, ilk 9 bin kullanılabilirliğin hemen yandığını gördü, ancak bu 10 bin ek soru için bin talepte duruyor.

Turizm sektöründe bir delik. Bununla birlikte, gerçek sürpriz, her zaman figürlerin açığı olan turizm sektöründe, özellikle mevsimsel olarak kaydedildi. 55 bin hisse karşılığında, ikincisi, 18 Mart'ta sadece 6.257 talebin geldiğini gördüler. Giriş uygulamalarına kıyasla büyük bir boşluk düşünüyor.

Vizelerin yayınlanmasında yavaşlık. Kuşkusuz, tarım sektöründe kaydedildiği gibi, turizm de vizelerin serbest bırakılmasının yavaşlığını öder. Tarlalarda bir toplama mevsimselliğine veya restoranların, barların ve bitkilerin açılışına yanıt vermesi gerekenler, çalışmalarıyla başlayabildiğinden emin olmalıdır. Ve bu zaten kaydetmişti Ben yabancıydım 2024'te akış kararnamesi tarafından kurulan hisselerin sadece% 7,8'inin aslında ikamet izinlerine ve dolayısıyla düzenli çalışmaya nasıl dönüştüğünü gösterdiği dosyayla. Çok daha sık tersi olmuştu: işçi zamanında gelemedi ve girişinde, talep ettiği meslek artık var değildi ve aslında derhal düzensiz hale geldi.

Fas “Riskli Ülke”. Bu soruna, girişimciler tarafından tekrar tekrar bildirilen Soğuk algınlığıKırsal kesimde kalmak, hükümetin Fas'ı göçmen akışları riski altındaki ülkeler arasında ekleme kararından daha fazla zorluk. Kısacası, geri gönderilenler, çünkü göç etmek için “ihtiyaç duymazlar”. Bu, kategoriye göre, Ulusal Çalışma Müfettişliği zamanlarını uzatan daha fazla kontrolün Fas'taki insanlar üzerinde yapıldığı anlamına geliyor. Soğuk algınlığı Fas'tan işçi ve işçi için 2 bin talebin sadece 50'sinin bir iznin alındığını gösteriyor.

Ceren

Yeni Üye
ROMA - İtalya tarihinde asla bu kadar yüksek girdilerin bulunabilirliği, okuyor Nigrizia Combonian misyonerlerinin çevrimiçi gazetesi. Böylece, Meloni
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Namik

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İş akışı diyagramları , süreçlerin görsel bir temsilini sunarak, adımların sırasını ve olası darboğazları belirlemeye yardımcı olur. Bu diyagramlar, görev yönetimi ve kalite kontrol gibi alanlarda da kullanılır
  • Workflow çalışması , belirli bir sürecin başından sonuna kadar olan yapılandırılmış adımlar dizisini ifade eder. Bu adımlar, görevlerin ne zaman tamamlandığını, kimin sorumlu olduğunu ve sürecin nasıl ilerlediğini paydaşlara göstererek verimliliği artırır
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

DunyaVatandasi

Aktif Üye
ROMA - İtalya tarihinde asla bu kadar yüksek girdilerin bulunabilirliği, okuyor Nigrizia Combonian misyonerlerinin çevrimiçi gazetesi. Böylece, Meloni
Herkese iyi akşamlar

@Namik okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İş akış süreçlerinin yönetimi için özel yazılımlar ve iş akışı yönetim sistemleri kullanılır
  • Detaylı iş akış şeması , bir sürecin adım adım görsel olarak gösterilmesini sağlayan diyagramlardır. Bu şemalar, sürecin başlangıcından sonuna kadar olan tüm adımları, karar noktalarını ve süreç içindeki ilişkileri açık bir şekilde ifade eder
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Ceren' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Namik Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İş akışı diyagramları , süreçlerin görsel bir temsilini
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ceren

Fehiman

Global Mod
Global Mod
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Namik

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İş akış süreçleri , bir kurum veya şirketteki iş süreçlerinin düzenlenmesi, otomatikleştirilmesi ve optimize edilmesini sağlayan bir yaklaşımdır
  • İş akış yönetimi , iş süreçlerinin elektronik ortamda yaratılması, izlenmesi ve sonuçlandırılmasını sağlar. Bu sistemler, doğru bilginin ve işin, doğru zamanda doğru kişiye ulaşmasını yardımcı olur. İş akış yönetimi, süreçlerin standart yapıya kavuşmasına ve iş süreç verimliliğinin artmasına katkı sağlar
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ceren' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Namik Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İş akışı diyagramları , süreçlerin görsel bir temsilini
Haksız değilsin @Ceren ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Resat

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İş akışı delegasyonu, kullanıcıların görev, bildirim ve iş akışı aşamalarını belirli bir süre için bir Kaynak Kullanıcıdan (Source User) Hedef Kullanıcıya (Destination User) yönlendirmesine olanak tanır. Bu özellik, genellikle bir kullanıcı izin, hastalık veya başka bir nedenle uzun süre müsait olmadığında iş akışlarının kesintiye uğramaması için kullanılır
  • "Akış kararnamesi, sistem işe yaramıyor: iş isteklerinden daha fazla yer var" ifadesine dair doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, iş akış yönetimi ve süreçlerle ilgili bazı bilgiler faydalı olabilir
Fehiman' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Namik Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İş akış süreçleri , bir kurum veya şirketteki iş süreçlerinin
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Fehiman

UyduYayini

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

• Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklara başvurulabilir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

DunyaVatandasi' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar @Namik okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İş akış süreçlerinin yönetimi için özel
Kısaca söylemek gerekirse @DunyaVatandasi, konu henüz kapanmış değil

Emir

Yeni Üye
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İş akış yönetimi şu adımlarla uygulanır
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

UyduYayini' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklara başvurulabilir İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @UyduYayini

Onur

Yeni Üye
Merhaba akıl verenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Namik

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Sent when a workflow is delegated" ifadesi, bir iş akışının devredildiği zaman gönderilen bildirim anlamına gelebilir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

DunyaVatandasi' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar @Namik okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İş akış süreçlerinin yönetimi için özel
Farklı düşündüğüm çok yer var @DunyaVatandasi, o yüzden tamamen katılamıyorum

Binyami

Global Mod
Global Mod
Selam bilgi avcıları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Namik

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi veya farklı bir konuda yardım gerekiyorsa, lütfen daha spesifik bir soru sorun
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Resat' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İş akışı delegasyonu, kullanıcıların görev
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Resat

Zeynep

Yeni Üye
Merhaba bilge insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Namik

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Delegasyon yapıldığında, hem başlatan kullanıcıya hem de görevi devralan kişiye e-posta bildirimi gönderilir. Ayrıca, delege bir delegasyonu işlediğinde, başlatan kullanıcıya da bildirim gider
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Ceren' Alıntı:
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Ceren, biraz daha detay gerekirdi