Bir sergi, ama sadece değil: bir kucaklama büyüsü ve dahil etme ve yeniden doğuş yolları da var

Namik

Aktif Üye
Kanat – “Beni İtalyan Derneği'nden Perugia'dan gelen insanlardan aradılar, malzemeyi içsel bir yansıma için istiyorlar” diyor Federico. Ve Alessandra: “Bana Kampala'dan Asha Omar Ahmed'in bizi bildirecek başka hikayeleri var” dedi. Tema: Sergi Bir kucaklama büyüsü – dahil etme ve yeniden doğuş yollarıFederico Durante'nin fotoğrafları, Alessandra Baduel'in metinleri ve Flavio Durante'nin düzenlenmesinde işbirliği ile ses.

Paylaşım Yolları. Fikir, son zamanlarda İtalya'da yaşamaya geri dönen Federico tarafından: “Onları paylaşma yoluyla geçen, hep birlikte yaşamanın olabileceğini göstermek için zorluklarla geçen insanların hikayelerini anlatmak. Bir sergiden daha fazlası, sosyal bir eylem olmak istiyor”. Konular şu anda on bir yaşında, seslerinin ortaya çıktığı fotoğraflar, metin ve QR kodu ile – Sarılmanın büyüsü – Son günlerde Spelllo, AL'de sergilendi Sosyal Hakaton çeşitliliği köyü Umbria 2025. Ancak fotoğrafçı ve gazeteci yine iş başında.

Federico sırasında

Federico sırasında

Genellikle doğru kucaklama yeterlidir. Federico, Alessandra, “Yazma” gönüllülük Otobiyografiler Projesi ile Söylüyorum, yaz içinKadın Yaşam Derneğikabul edildi. Nedenleri sunumda açıkladı: “Şirketin bir damgalanma ile doğumdan etiketlediği insanlar var, hatta bazen onlara saldırma farklılıklarının nasıl yüzleşeceğini bilmeme sınırına sahip olanlara yetki veriyorlar. Bununla birlikte, bu insanlar sadece doğru kucaklaşabilir. Ve bu insanlar, etkinin üstesinden gelebilirler. Ve güç, göz ardı etme, gülümseme, gülümseme, hayatlarını kendileri için kucaklamaya başladılar.

Pokemon ile iletişim kuran Matteo. Bunlar arasında Matteo. “Nörodeping”, Pokemon ile iletişim kurdu. O pikachu, en sevdiği renk kadar sarı. Al Perugia Atlas Merkezi Rosa Santoro'yu buldu: “Beş yıl önce – açıklıyor – sadece 'her şeyi iyi' dedi, şimdi yalnız yaşıyor, yemek pişiriyor, insanları memnuniyetle karşılıyor”. Sesli Matteo ekliyor: “Ve ayrıca elektrikli süpürgeyi nasıl geçeceğimi de biliyorum. Yalnız yaşamayı seviyorum, yaptığım şeyde iyi hissediyorum”.

Afrikalı çiftçilerin futbol kulübü. Viterbo'da ise göçmen tarım işçileri futbol takımı var. Antrenörler de dahil olmak üzere 36 antrenör Afrika Futbol Sporları Derneği, UIL Tarım Sendikacıları ile toplantıdan doğdu, şimdi üçüncü kategori dostu kategorisinde oynuyor ve her oyundan önce yerel Antonio Biagioli'nin yerel sekreteri, işçi göçmenlerinin, onbaşı, konut eksikliği, hak ve sığınağın sorunlarını öneriyor.

Federico sırasında

Federico sırasında

Federico sırasında

Anoreksik olan babası tarafından mücadele eden küçük kız. Roma'da Gilda del Grosso, 1950'lerde, işçilerin İtalyan olduğu, bugün Afrikalılar gibi sömürüldüğü Benevento eyaletinde çocukluğunu anlatıyor. Ve onun gibi çocuklar da bizi geri koydu, dört yılda zaten ev ve hayvanlara ve engelli kız kardeşine bakma görevine sahipti. Akşam yemeğinin yanı sıra, onu kötü performans gösteren bazı işler için cezalandıran babanın dayaklarından önce, tüm günün yemeği bir dilim ekmek ve loncanın anoreksik hale gelmesiydi. Tırnaklarla ellerin avuç içi yaralandı, hastaydı. Kurtuluşu, Mary'nin Maiori'deki Stella Maris'i tamir eden Rahibe Koleji idi ve burada Caffellatte ve çok daha fazlasını keşfetti. Anoreksinin üstesinden gelmek.

“Erkeklerimin adıyla ölmek istemedim.” Sonunda, çok erken çalışmak zorunda kalan Lucia, kocanın ve kamyon şoförünün hayatının iyi bir bölümünü geçti. Ama şimdi ayrılmış olan Covid ile karar verdi: Facebook'ta kendiliğinden güzel bir fotoğraf yayınladı: “Adam olarak adımla ölmek istemedim”. Perugia'da Omphalos Derneği'ni yeni bir iş, gerçek hayatı buldu. Ve geçen Cumartesi, Derneğin taşınmasını Terni'deki Gay Pride'a götürdü.

Burada bitmeyen bir sergi. “Projemiz basittir – Federico'yu sonlandırır – hepsine, yani hepimize, dahil etme ve yeniden doğuş yollarını paylaşmak için bir alan sunmak için. Bu sergi burada bitmiyor:

https://www.federicodurante.it[email protected]