Burak Yamantürk Ret Verdi! 5 Aylık Gebe Olan Özge Özpirinçci, Kızına Vermek İstediği İsimle Herkesi Şaşırttı

7 yıldır Burak Yamantürk ile birlikte olan Özge Özpirinçci, geçtiğimiz haziran ayında gebe olduğunu duyurmuştu. Bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, koymak istediği ismi de herkesle paylaştı: Üzüm! Lakin bu isim ret oyu almış herkesten. Bu yüzden de “Gizli kapalı ona Üzüm diyeceğim” diyor…

Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/maga…

Hoşlar hoşu oyuncumuz Özge Özpirinçci, bir daha kendisi üzere oyuncu olan sevgilisi Burak Yamantürk ile 7 yılı aşkındır birlikteler.

Bu yıl nikah masasına oturmaları beklenen çiftten, geçtiğimiz haziran ayında sevindirici bir haber gelmişti.

Bebek beklediklerini ve epey heyecanlı olduklarını duyurmuşlardı…

Hamileliğinde 5’inci ayın içerisinde olduğunu söyleyen Özge Özpirinçci, “Bebeğimizin cinsiyeti kız olacak. Heyecanla dünyaya geleceği günü bekliyoruz” demişti.

şüphesiz ki çabucak akabinde bebeklerine verecekleri isim de merak konusu oldu.

Ve bugün, Özge Özpirinçci’den bir itiraf geldi!

Hürriyet’e konuşan Özge Özpirinçci, “Hamile kaldığımdan beri aklımda tek isim var: Üzüm.” dedi!

“Bana herkes, ‘Çocuğuna bunu yapma Özge’ deyip duruyor. Bence hoş bir isim. Küçük çocuk Üzüm, genç kız Üzüm, 35’lerinde Üzüm Hanım, 70’inde Üzüm Teyze. Ayrıyeten Üzüm Yamantürk de fazlaca fonetik geliyor kulağıma. Fakat mutlaklıkta ret oyu aldım bu isim için. Ben saklı kapalı Üzüm diyeceğim galiba çocuğuma.” diye de devam etti.

Bu ortada… Düğünlerini de önümüzdeki yaza ertelemişler!

“Tabii ki bürokratik ve tüzel olarak evliliği yapmamız bebek için daha inançlı bir ortamı sağlıyor. Benim daima düşündüğüm şey şu: örneğin Allah korusun Burak hastanelik olsa ben onun ailesi değilim, tüzel olarak… ötürüsıyla nikah yapmamız gerekiyor. Devletin bizi aile olarak görmesi için. Lakin düğün olayında epey net şunu söylemiş oldum Burak’a: Eğlenip dağıtamayacağım bir düğünde ben kimseyi ağırlayamam, “Ne haliniz var ise görün” derim. O yüzden benim de konuklar üzere eğlenebileceğim bir vakitte düğün yapacağız. O da muhtemelen önümüzdeki yaz olur. Hiç acelemiz yok. aslına bakarsanız birbirini bulmuş iki ruhuz. Bunu da taçlandırıyoruz bebemizle! Artık kutlamasını ilerleyen vakit içinderda yapacağız.” diye açıklama yapmış ünlü oyuncu…

Bu ortada… Üzüm ismini biz sevdik ya!

Siz ne diyorsunuz?