Çocuklara ve gençlere kötü muamele: son beş yılda% 58 arttı

Namik

Aktif Üye
ROMA – İtalya'da 374.310 küçük sosyal hizmetlerden sorumludur, bu 113.892'si kötü muamele kurbanları veya%30.4'tür. 31 Aralık 2023'te, sosyal hizmetlerden sorumlu küçüklerin kötü muamele kurbanlarından sorumlu olan 2018'in önceki anketine kıyasla% 58'lik bir artıştan kaynaklanmaktadırlar. İtalya'da ikamet eden toplam küçük nüfusta bu, her binde bir kötü muamele gören 9 ila 13 arasında bir geçiş anlamına geliyor. Beş yıldan fazla bir süre kaydedildi.

İlişkinin sunumu. Bu ortaya çıkan şey bu III İtalya'daki çocukların ve gençlerin kötü muamelesi üzerine Ulusal Soruşturmayönetmek Lands des hommes Ve Cismai Bu sabah Garantör Marina Terragni Otoritesi tarafından Bakanlar Konseyi Başkanlığı Salonunda sunulan çocukluk ve ergenlik garantörü için Terre des Hommes Vakfı İtalyaDonatella Vergari ve Başkan tarafından CismaiMarianna Giordano. Aile Bakanı, Doğum Oranı ve Eşit Fırsatlar, Eugenia Roccella'yı sunun.

En sık görülen kötü muamele biçimi. Bu ihmal etmek reşit olmayanların% 37'si, ardından yardımlı şiddet,% 34. Bununla birlikte, psikolojik şiddet ve fiziksel istismar sırasıyla% 12 ve% 11'i etkiler. Bakım patolojisi (%4) ve cinsel istismar (%2) daha az yaygındır. Erkekleri ve kadınları gelişigüzel bir şekilde etkileyen kötü muamele, ancak soruşturma ilk kez, her türün kurbanı olduğu formların dakik bir resmini bildirir. Göze belirli bir balya: Vakaların% 87'sinde kötü muamele, bölgesel düzeyde farklılıklar olmadan kısıtlı aile çemberine aittir.

326 İtalyan belediyesi analiz edildi. Soruşturma, ISTAT tarafından seçilen 326 İtalyan belediyesi, 12 metropol şehir de dahil olmak üzere 2021'in bir önceki baskısında ele alınan 196'ya karşı, böylece 2.733.645 küçük bir havzayı kapsadı. Araştırma, bu fenomeni 31 Aralık 2023'te verilerle analiz ediyor ve çocukluk ve ergenliğe karşı kötü muamelenin Covid-19'dan pandemik sonrası tek fotoğrafını temsil ediyor.

Her şey ailede olur. “Etkileyici veriler, diğerlerinin yanı sıra – Yorumlar Çocukluk ve ergenlik Marina Terragni için garantör otoritesi – kötü muamele vakalarının üçte birini ilgilendiren yardımlı şiddettir. Tüm kötü muamelenin yüzde 87'sinin, ailenin, aileye dikkat çeken ihtiyacı ve aciliyetini bildiren kısıtlı aile çemberi içinde gerçekleştiği gerçeğidir.

Şimdi kurumların elinde bir araç var. “Bu soruşturma ile – Donatella Vergari'nin altını çiziyor, Terre des Hommes Italia – Ülkemizin, erkek ve kız çocuklarına yönelik şiddete karşı giderek daha etkili bir yanıt oluşturabilmesi ve uluslararası avant -garde ile adım atabilmesi için kurumlara temel bir araç sunuyoruz. Sağlık, eğitim ve sosyal dokuyu güçlendirmek için eylemlerle başlayarak – kurbanların daha nitelikli ve hazır bir raporlaması ve ebeveyn kırılganlığının kimliği ve eşlik etmesi için. Fenomeni önlemek amacıyla dikkate alınması gereken temel faktörler “.

Siyasete de verilen bir yansıma. “Bu araştırma, ülkemizdeki çok yönlü istismar fenomeninin çocukluğa kadar çok yönlü kötüye kullanım fenomeninin bilgisi, analizi ve ölçümü ile karşılaştırıldığında önemli bir durağı temsil ediyor – Başkan Marianna Giordano Çocuklukta kötü muamele ve kötüye kullanıma karşı İtalyan koordinasyon hizmetleri (Cismai). Çalışma, kızların, erkeklerin, gençlerin yaşam yörüngeleri üzerindeki orta ve uzun vadeli etkinin yansıtılmasına izin veriyor ve siyasi karar vericiler, yerel yöneticiler için, operatörlerin ve bölgesel operatörlerin, şiddeti önlemek ve bunlarla mücadele etmek ve küçük mağdurları ve savunmasız ebeveynlerini tanımlamak için ülke çapında uygun politikaları ve eylemleri yürütmeleri için değerli bir aracı temsil ediyor “.

UyduYayini

Global Mod
Global Mod
ROMA - İtalya'da 374.310 küçük sosyal hizmetlerden sorumludur, bu 113.892'si kötü muamele kurbanları veya%30.4'tür. 31 Aralık 2023'te, sosyal hizmetlerden
Selam bilenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Namik

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Zürih Çocuk Hastanesi'ndeki çocuk koruma grubuna göre, 2023 yılında kötü muamele gördüğü tespit edilen çocukların sayısı üst üste beşinci yıl artmıştır. 2023 yılında, 2022'ye göre fiziksel istismar vakalarının azaldığı, ancak ihmal vakalarının ciddi bir artış gösterdiği belirtilmiştir
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Zeynep

Yeni Üye
ROMA - İtalya'da 374.310 küçük sosyal hizmetlerden sorumludur, bu 113.892'si kötü muamele kurbanları veya%30.4'tür. 31 Aralık 2023'te, sosyal hizmetlerden
Merhaba araştırmacılar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çocuk istismarı, toplumsal yapıda meydana gelen gelişme ve değişmeler neticesinde artış göstermekte ve günden güne artmaktadır
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

UyduYayini' Alıntı:
Selam bilenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Namik Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Zürih Çocuk Hastanesi'ndeki çocuk koruma grubuna göre
Bu bakış açını anlıyorum @UyduYayini, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Binyami

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Namik

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çocuklara ve gençlere yönelik kötü muamelenin son beş yılda %58 arttığına dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, kötü muameleye maruz kalan çocuk sayısının son beş yıldır arttığı bilinmektedir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

UyduYayini' Alıntı:
Selam bilenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Namik Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Zürih Çocuk Hastanesi'ndeki çocuk koruma grubuna göre
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @UyduYayini, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Ceren

Yeni Üye
Selam oyun tutkunları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Namik

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

UyduYayini' Alıntı:
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @UyduYayini

Onur

Yeni Üye
Merhaba bilgili dostlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Namik

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

UyduYayini' Alıntı:
Belki haklısın @UyduYayini, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Resat

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Namik

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Ceren' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Namik Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Ceren, bunu söylemeliyim

Emir

Yeni Üye
Selam üretken insanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Zeynep' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çocuk istismarı, toplumsal yapıda meydana gelen gelişme ve
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Zeynep

DunyaVatandasi

Aktif Üye
Selam yenilik severler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Namik

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Binyami' Alıntı:
Merhaba ustalar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Namik Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çocuklara ve gençlere yönelik kötü muamelenin son beş yılda
Tam olarak aynı fikirde değilim @Binyami, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Fehiman

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi sabahlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Namik

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Emir' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Birkaç yıl sonra
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emir

DunyaVatandasi' Alıntı:
Selam yenilik severler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Namik Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @DunyaVatandasi, özellikle pratik tarafı çok farklı

Resat' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Namik Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Çok net konuşmuşsun
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Resat, daha somut örnek iyi giderdi