İklim, Bilim Adamları ve Nobel Giorgia Meloni Hükümeti'ne itiraz: -90% Emisyon 2040

Namik

Aktif Üye
ROMA – Başbakan Giorgia Meloni ve Çevre Bakanı Gilberto Pichetto Fratin'e yönelik en yetkili bilim adamları ve iklim uzmanlarının yirmisinin yirmisi tarafından imzalanan açık bir mektup yayınlandı. Temyiz İtalyan hükümetini, emisyonların% 90'ını kararlılıkla desteklemeye teşvik ediyor tırmanma 2040'a kadar, Avrupa İklim Değişikliği Bilim Komitesi (ESABCC) 2050'de iklimsel tarafsızlığa ulaşmak için önemli bir durak olarak.

İtalyan kırılganlığı. İtalya'daki iklimin – istatistiksel verilere göre – hızla değiştiğini, ortalama yıllık sıcaklıklarda bir artış ve aşırı hava olaylarının daha fazla sıklığı eklemek uygundur. Özellikle yarımadamız, Akdeniz havzasındaki konumu nedeniyle bu değişikliklere karşı savunmasızdır, “olarak tanımlanan bir alan”Sıcak nokta“İklim.

Doğru şekilde? Girişim, AB'nin 2030 için belirlenen sera gazı emisyonlarını azaltma hedeflerine ulaşmak için doğru yolda olduğu ve Avrupa Komisyonu ile yeni ara iklim nesnesi arasındaki müzakereler kalbe geliyor: Wopke Hoeksstra'nın Avrupa'ya yönelik Avrupa Komiseri'nin önerildiğini açıkladığını açıkladığını açıkladı. 2025.

İlk imzalayanlar arasında. İklimdeki İtalyan bilimsel topluluğu için fizikçi ve ödül kazanan Giorgio Parisi, Stefano Caseri (Parma Üniversitesi) ve Antonello Pasini (CNR) yer alıyor. “Şimdi herkes için açıktır – CNR iklim fizikçisi olan Antonello Pasini – iklim değişikliği soyut bir tehdit değil, ölümcül ısı dalgalarından yapılmış somut bir gerçeklik, daha aşırı yağış ve hızlı bir şekilde yeniden işleme buzulları, diğer acil durumları artıran bir krizdir. Bilimsel üsler ve bilimsel temellerdir, özellikle güvenlik ve rekabetçilik alanında diğer acil önceliklerle.

Avrupa için stratejik bir fırsat. “2040 yılına kadar emisyonların% 90 oranında azaltılmasını hedeflemek – Parma Üniversitesi'nde iklim değişikliğinin azaltılması profesörü olan Stefano Caserin, Avrupa için stratejik bir fırsat değil, enerji güvenliğini güçlendirmek, fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmak, kamu sağlığını geliştirmek ve istihdam etmek ve istihdam yaratarak: istihdam etmek ve istihdam etmek ve istihdam yaratarak: istihdam yaratarak: Bilim, tıpkı dünyanın hızlandığı gibi geçişi engelleme ve rekabet gücünü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyoruz “.

Hırslı ve tutarlı bir kararsızlaştırma. Mektup, İtalya'da halihazırda görülebilen ciddi iklimsel etkilerin yanı sıra iddialı ve tutarlı dekarbonizasyonla ilgili fırsatların altını çiziyor. Ayrıca emisyonları azaltmada ülkemizin tarihsel sorumluluğunu yinelemektedir.

Diğer imzalayanlar. İmzacılar arasında Vincenzo Balzani, Carlo Barante, Paola Mercogliano, Carlo Carraro, Silvio Gualdi ve ulusal bilimsel dünyanın diğer birçok kahramanı da var. “Hükümetten gelecek nesillere karşı bir sorumluluk eylemi istiyoruz.”

İşte tam açık mektubun metni

Binyami

Global Mod
Global Mod
ROMA - Başbakan Giorgia Meloni ve Çevre Bakanı Gilberto Pichetto Fratin'e yönelik en yetkili bilim adamları ve iklim uzmanlarının yirmisinin yirmisi
Merhaba oyun severler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Namik

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Giorgia Meloni, İtalya'nın ilk kadın başbakanı olması ve siyasi kariyerinde izlediği milliyetçi, muhafazakâr ve popülist çizgiyle önemlidir
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

UyduYayini

Global Mod
Global Mod
ROMA - Başbakan Giorgia Meloni ve Çevre Bakanı Gilberto Pichetto Fratin'e yönelik en yetkili bilim adamları ve iklim uzmanlarının yirmisinin yirmisi
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Giorgia Meloni, Ekim 2022'den beri İtalya başbakanı olarak görev yapan İtalyan siyasetçidir. 1977 yılında Roma'da doğmuş olup, İtalya'nın Kardeşleri (FdI) siyasi partisine liderlik etmektedir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Binyami' Alıntı:
Merhaba oyun severler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Namik Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giorgia Meloni , İtalya'nın ilk kadın
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Binyami, ama fikir sağlam

Emir

Yeni Üye
Selam sevgili insanlar

@Namik, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Elon Musk ile olan görüşmesi de medyada yer almış ve bu buluşma sırasında Musk'ın yüzünün kızardığı iddia edilmiştir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Binyami' Alıntı:
Merhaba oyun severler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Namik Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giorgia Meloni , İtalya'nın ilk kadın
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Binyami

Zeynep

Yeni Üye
Selam katılımcılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Namik

• Meloni, göçmen karşıtlığı, Avrupa Birliği'ne eleştirel yaklaşımı ve NATO'yu desteklemesi gibi politikalarıyla da dikkat çekmektedir
Binyami' Alıntı:
Burada bence büyük bir genelleme var @Binyami, her durum aynı değil

Resat

Global Mod
Global Mod
Selam yazanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Namik

• Giorgia Meloni hakkında "eksi" olarak belirtilen bir bilgi bulunmamaktadır
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Emir' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @Namik, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Elon Musk ile olan
Bu bakış açını anlıyorum @Emir, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Onur

Yeni Üye
Selam hemfikir olanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Namik

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Öne çıkan özellikleri ve başarıları: - Gençlik Hareketi Başkanlığı: 1998-2002 yılları arasında Roma Eyaleti'nde meclis üyeliği yaptı ve AN'nin gençlik kanadının başkanı oldu . - İtalya Gençlik Bakanı: 2008 yılında dördüncü Berlusconi hükûmetinde bu göreve atandı . - İtalya'nın Kardeşleri Partisi Kuruluşu: 2012 yılında Ulusal İttifak'ın halefi olan bu partiyi kurdu ve 2014 yılında başkanı oldu . - 2022 Genel Seçimleri: Partisi FDI ile bu seçimleri kazanarak iktidara geldi
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Resat' Alıntı:
Selam yazanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Namik Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu bakış açını anlıyorum @Resat, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Zeynep' Alıntı:
Selam katılımcılar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Namik Meloni, göçmen karşıtlığı , Avrupa Birliği'ne
Haksız değilsin @Zeynep ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Emir' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @Namik, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Emir