Kan bağışçıları, hediye fikrini gençlere yayarak “oyun” kuralları değişim

Namik

Aktif Üye
ROMA – “Kırmızı“Bu ilk uygulama İtalya'da kan ve plazma bağışını rezerve etmek için. İki genç girişimci tarafından kurulan altında 30 – Chiara Schettino ve Filippo Toni, Kırmızı Ülkemizdeki kan sisteminin dijital geçişini desteklemek ve hızlandırmak için yenilikçi çözümler sunmaktadır. Yaklaşım dijital geçiş ve kamu hizmeti modellerinin evrimi üzerine odaklanmıştır. Özünde, Kırmızı Vatandaş ve sağlık arasındaki ilişkiyi yeniden tanımlamaya, entegre bir teknolojik ekosistem yoluyla kan ve plazmanın bağışına erişimi basitleştirmeye katkıda bulunuyor.

Yeni nesilleri hediye fikrine yaklaştırın. Bu, yeni nesilleri aktif olarak desteklemek için aktif olarak içeren bir paradigma değişikliğini temsil eden bir yeniliktir. Ulusal Sağlık Sistemi. Amaç açıktır: Yeni nesilleri hediyeye yaklaştırın ve bağışa günlük yaşamda izlenebilir ve entegre olan erişilebilir bir jest haline getirin. Teknolojik inovasyon ve halk sağlığının gerçekten diyaloğun olduğu bir geleceğe doğru somut bir adım.

Kan bağışının demografik ve yapısal zorlukları. Yarın, 14 Haziran, vesilesiyle Dünya Kan Bağış GünüKırmızı İtalya'daki kan bağışı dünyasında dijital dönüşümü yönlendirme taahhüdünü yeniden teyit ediyor. Bugün, kan bağışı ve plazma sistemi yapısal ve demografik zorluklarla ilgilenir: bağışçıların ortalama yaşı 45 ila 55 yaş arasındadır. Bu yaş grubunun mevcut bağışçıları, önümüzdeki 10/15 yıl içinde “kariyerlerini” bağışçılar olarak sona erdirecek olan kanın sürekli mevcudiyetini sağlayan donörlerdir. Kuşak değişim acil: Sistemin geleceğini garanti etmesi gereken 18-25 yaşındaki grup artık yetersiz.

DunyaVatandasi

Aktif Üye
ROMA - "Kırmızı"Bu ilk uygulama İtalya'da kan ve plazma bağışını rezerve etmek için. İki genç girişimci tarafından kurulan altında 30 - Chiara Schettino ve
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Namik

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Fehiman' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Namik Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Namik
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Fehiman

Onur

Yeni Üye
ROMA - "Kırmızı"Bu ilk uygulama İtalya'da kan ve plazma bağışını rezerve etmek için. İki genç girişimci tarafından kurulan altında 30 - Chiara Schettino ve
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

DunyaVatandasi' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Namik Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Burada biraz
Katılmak zorundayım diyemem @DunyaVatandasi, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Binyami

Global Mod
Global Mod
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Namik

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

DunyaVatandasi' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Namik Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Burada biraz
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @DunyaVatandasi, okurken kafamda oturdu

Zeynep

Yeni Üye
Merhaba değerli arkadaşlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Namik

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Namik

Binyami' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Namik Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bu örnek aslında
Bu bakış açını anlıyorum @Binyami, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

UyduYayini

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Namik

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Namik

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Binyami' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Namik Katkım küçük ama
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Binyami, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Onur' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Katılmak zorundayım diyemem @DunyaVatandasi
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Onur, daha somut örnek iyi giderdi

Zeynep' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Namik Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir
Katılmak zorundayım diyemem @Zeynep, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti