Rahip, Kansas'taki rectory'nin önünde ölümcül bir şekilde vuruldu

UyduYayini

Global Mod
Global Mod
Yetkililer, Perşembe günü, bir adamın Kansas'taki rectory'nin dışında bir Katolik rahibini bilinen bir motif olmadan bir saldırıda ölümcül bir şekilde vurduğunu söyledi.

Kansas Soruşturma Bürosu'na göre saat 15: 00'de Kansas Soruşturma Bürosu'na göre, 57 yıllık rahip, 57 yaşındaki Aruul Carasala, Seneca'daki St.Peter ve Paul Katolik Kilisesi'nin önündeki devlet birlikleri tarafından verildi. Rahip, yaralanmalarından öldüğü bir hastaneye götürüldü.

Kısa bir süre sonra yetkililer Gary L. Hermesch'i (66) tutukladı. Cuma günü, Bay Hermesch kamu savcılığını birinci derece suçladı ve atışın amaçlandığını ve kasıtlı olarak mahkeme belgelerine yönelik olduğunu söyledi.

Çekim için hemen bir motif verilmedi. Bay Hermesch'in avukatı Jason Belveal Cumartesi günü bir yorum reddetti.

Facebook'ta Kansas City'den Başpiskopos Joseph F. Naumann, “Bu anlamsız şiddet eylemi bize sevgili bir rahip, rehber ve arkadaşın kaybını üzdü,” dedi. “Tanrı'nın kalbine dokunup dönüştürebilmesi için fail için dua edelim.”

Seneca, Kuzey Kansas'ta Nebraska sınırının yakınında yaklaşık 2.000 kişiye sahip bir şehir. Yetkililer, Bay Hermesch'in Seneca'nın yaklaşık 300 mil güneyinde Tulsa, Okla'dan geldiğini söyledi.

Kansas City yıldızı, Bay Hermesch'in Nemaha İlçesi Şerif Ofisine girdiğini ve burada kardeşinin görevli olarak çalıştığını bildirdi.

Bay Hermesch Seneca'da büyüdü, dedi yıldız Tulsa'ya taşınmadan önce. Son yıllarda Katolik Kilisesi'ne kızmıştı ve yerel gazetelerin yayıncısına modern öğretileri için “sahte Katolik Kilisesi” ni eleştiren bir dizi mektup yazdı.

Raj “Arul” Balaswamy Carasala, ülkenin güneydoğusundaki bir şehir olan Hindistan'ın Cuddapah kentinde doğdu. Bir çevrimiçi biyografiye göre, Peder Carasala 15 Temmuz 2011'de Saint Peter ve Paul Parish'in papazı oldu.

Cuddapah Piskoposluğu'nda kutlandı ve 2004 yılında Kansas'a taşındı ve burada Seneca'ya koymadan önce dört farklı toplulukta görev yaptı.

Biyografiye göre, Peder Carasala 20 Mayıs 2011'de Amerikan vatandaşı oldu. Hindistan ile bağlantılarını korudu ve “kilise nerede olursa olsun evde” olduğuna inanıyordu.

Başpiskopos Naumann, Perşembe akşamı Perşembe akşamı Peder Carasala'nın onuruna, sosyal medya görevine göre söyledi.

Başpiskopos Naumann, “Peder Arul'un kaybına yas tutmaya devam ederken, umudunu kaybetmeyeceğimiz için dua ediyorum. Tanrı sıkıntılarımızda bizimle.” Dedi. “Kötülükten iyi olabilir.”

Sheelagh McNeill Araştırma katkıda bulundu.

DunyaVatandasi

Aktif Üye
Yetkililer, Perşembe günü, bir adamın Kansas'taki rectory'nin dışında bir Katolik rahibini bilinen bir motif olmadan bir saldırıda ölümcül bir şekilde
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @UyduYayini

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kansas'ta bir rahibin rectory'nin önünde ölümcül bir şekilde vurulduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2023 yılında Kansas'ta 16 yaşındaki siyahi bir genç olan Ralph Yarl, yanlış bir evin kapısını çaldığı için ev sahibi tarafından silahla vurularak ağır yaralanmıştır
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ceren

Yeni Üye
Yetkililer, Perşembe günü, bir adamın Kansas'taki rectory'nin dışında bir Katolik rahibini bilinen bir motif olmadan bir saldırıda ölümcül bir şekilde
Merhaba koca ekip

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha güncel bilgiler için yerel haber kaynaklarını kontrol etmek önerilir
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

DunyaVatandasi' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @UyduYayini Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kansas'ta bir rahibin rectory'nin önünde ölümcül bir şekilde
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @DunyaVatandasi

Onur

Yeni Üye
Selam herkese iyi sohbetler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @UyduYayini

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Ceren' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel bilgiler için yerel haber kaynaklarını kontrol
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Ceren, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Zeynep

Yeni Üye
Selam güzel topluluk

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @UyduYayini

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ceren' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel bilgiler için yerel haber kaynaklarını kontrol
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ceren

Binyami

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ceren' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Ceren

Fehiman

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @UyduYayini

@UyduYayini, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Binyami' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Ceren
Bu bakış açını anlıyorum @Binyami, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emir

Yeni Üye
@UyduYayini okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ciddiye alırsak durum biraz böyle gibi duruyor

Zeynep' Alıntı:
Selam güzel topluluk Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @UyduYayini Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Burada biraz abartı sezdim, her
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Zeynep, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Fehiman' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @UyduYayini @UyduYayini, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Fehiman

Binyami' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Açıkçası bazı
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Binyami