Ukrayna, Hafızayı Tutacak Sanat: Barış için bir uyarı olarak üç metre yüksekliğinde bir ayçiçeği

Namik

Aktif Üye
Milano – Üç yıl içinde, Ukrayna'daki savaş 40 binden fazla kurbana ve 10 milyondan fazla yerinden edilmiş insana neden oldu: 12 milyon insanın hayatta kalmak için hala insani yardıma ihtiyacı var. Milan'ın kalbinde, Avrupa Kuzey İtalya Komisyonu ve Milano'daki Avrupa Parlamentosu Ofisi'nin temsil edilmesi tarafından desteklenen bir sanat eseri, CESVI VakfıOrtalama Ve Aynaancak hala devam etmekte ve yeniden doğuş geleceği umuduyla savaşta dikkat çekmek.

Dramatik bir denge. Bir milyon çocuk, 3 milyondan fazla kadın (3,3) ve 6 milyon yaşlı insan ve engellilik yardıma bağlı. Sadece savaşın ilk yılında 2 milyon ev yok edildi ve sivil yapılar bile yoktu: 2 bin okul hasar gördü ve neredeyse 400 eğitim yapısı tamamen yok edildi. Çok ciddi olmuştur -ve özellikle ön cephedeki alanlarda ve Rusya sınırındaki alanlarda su, gaz ve ısıtma gibi temel hizmetlere erişim konusunda hala varlıklar. Son olarak, 6.8 milyondan fazla insan ülkeden kaçtı; Bugün yaklaşık 3,6 milyon hala sevilmiyor.

Üç metrelik yüksek metal ayçiçeği. İçinde ortaya çıktı Milano'daki Ağaç Kütüphanesimoloz ülkesinde duruyor. “(A) Unutulmuş Ukrayna Bir umut sembolü, bir kayıp hatırlatıcısı“Sanatçı Mauro Seresi'nin bir eseri. kurbanlar ve sivil nüfusu harap etmek için bir umut mesajı ve milyonlarca insanın acılarını unutmamak için bir uyarı.

CESVI Vakfı. 1985 yılında Bergamo'da doğan laik ve bağımsız laik bir insani yardım örgütüdür. 40 yıl boyunca, insanların ve çevrenin korunması için açlık ve büyük pandemilere karşı mücadele ile dünyanın en fakir yerlerinde acil durumlarla karşılaştı. CESVI Yardım alan nüfusun geleceğinin mimarları olabilmesi için araç ve beceri sağlayarak hareket eder. Üç kez verildiBütçe Oscar Şeffaflık için, Avrupa ağının bir parçası Alliance2015.