amerikali
Üye
Türkiye’nin her bir yanı alevler ortasında yanarken bir de daima bir arada siber zorba gazetecilerle uğraşıyoruz. Yeni Akit’in Tuğba Özay ile ilgili attığı berbat manşet, sizi insanlığınızdan soğutacak cinsten…
Her geçen gün yeni bir acı haber gelmeye devam ediyor: Türkiye’nin her bir yanı alevler ortasında yanıyor…
Yangının sıçradığı yerlerden birisi de ünlü model Tuğba Özay’ın meskeni ve çiftliğiydi ne yazık ki.
Ağlayarak çektiği görüntülerle yardım davetinde bulunan Özay, en sonunda dayanamayıp Manavgat’a gitmiş ve yaptığı bu paylaşımın akabinde felç geçirmişti…
Bu gönderiyi Instagram’da gör
EnMagazin (@ennmagazinn)’in paylaştığı bir gönderi
Yaşadığı ıstıraba dayanamayıp hastanelik olan Tuğba Özay:
“Arkadaşlar ben felç geçirdim. Yandı, her yer yandı. Çiftliğimiz, konutumuz her şey yandı. Dünden beri yalvarıyorum. Dayanak istiyorum. Yandı, her yer yandı. Ben bu biçimdeyim, felç geçirdim.” açıklamasında bulunmuştu.
bu biçimdesi berbat vakit içinderda çabucak olay yerinde biten zorbalar, yaptıkları akılalmaz yorumlarla bizi bir daha insanlığımızdan soğutmuştu.
Bu siber zorbalardan biri de kelamda medya kurumlarından biri olan Yeni Akit’ti.
Şaşırdık mı? Alışılmış ki hayır.
Bu düzeysiz manşete toplumsal medya da sessiz kalmadı pek alışılmış
Ve Tuğba Özay’dan Yeni Akit’in manşetine karşılık geldi:
Daha fazla ne diyebiliriz ki… Umarız bu siber zorbalar azalar biter…
Her geçen gün yeni bir acı haber gelmeye devam ediyor: Türkiye’nin her bir yanı alevler ortasında yanıyor…
Yangının sıçradığı yerlerden birisi de ünlü model Tuğba Özay’ın meskeni ve çiftliğiydi ne yazık ki.
Ağlayarak çektiği görüntülerle yardım davetinde bulunan Özay, en sonunda dayanamayıp Manavgat’a gitmiş ve yaptığı bu paylaşımın akabinde felç geçirmişti…
Bu gönderiyi Instagram’da gör
EnMagazin (@ennmagazinn)’in paylaştığı bir gönderi
Yaşadığı ıstıraba dayanamayıp hastanelik olan Tuğba Özay:
“Arkadaşlar ben felç geçirdim. Yandı, her yer yandı. Çiftliğimiz, konutumuz her şey yandı. Dünden beri yalvarıyorum. Dayanak istiyorum. Yandı, her yer yandı. Ben bu biçimdeyim, felç geçirdim.” açıklamasında bulunmuştu.
bu biçimdesi berbat vakit içinderda çabucak olay yerinde biten zorbalar, yaptıkları akılalmaz yorumlarla bizi bir daha insanlığımızdan soğutmuştu.
Bu siber zorbalardan biri de kelamda medya kurumlarından biri olan Yeni Akit’ti.
Şaşırdık mı? Alışılmış ki hayır.
Bu düzeysiz manşete toplumsal medya da sessiz kalmadı pek alışılmış
Ve Tuğba Özay’dan Yeni Akit’in manşetine karşılık geldi:
Daha fazla ne diyebiliriz ki… Umarız bu siber zorbalar azalar biter…